Какво представлява нано покритие и GANS наночастици?

Скорошни публикации
Имате въпроси?

Не се колебайте да ги зададете!

GANS наночастици

Какво представляват наночастиците? В изучаването на физиката на плазмата, нано частиците се използват за две различни цели. Първата употреба е да се създаде GANS наночастици (газ в нано състояние), докато втората е да действа като носител или проводник за предаване на Магнитно-гравитационни полета в различен или конкретен честотен диапазон.

наночастици елемент мед

Нано се отнася до мащаба, с който работим, в този случай с размера на атом. Частиците са просто физическа материя, така че имаме работа с материя с размер на атом.

Нека разгледаме медта като пример. Ако погледнем медна плоча, можем да видим, че тя е в състояние на твърда материя, това е комбинация от много атоми, държани заедно много здраво.

Ако нагреем медта или я изложим на силна алкална среда (която при pH12 има електрически потенциал от -400 mV), връзките между атомите започват да се разхлабват до точка в която те стават индивидуализирани или нано състояние. Те все още са в състояние на материя, но като отделни атоми подредени в горните слоеве на металната плоча. ​​Това е много подобно на GANS, но разликата е че GANS е балансирано състояние, в което атомите не са привлечени от нищо.

Въпреки че нано частиците не се привличат една към друга те все още са привлечени от медната плоча от която са произлезли. Следователно те са залепени за плочата създавайки нано покритие.

Процес на покриване на елемента мед с наночастици

Всяка връзка е в баланс

Всичко в тази вселена е свързано в баланс между положителни и отрицателни полярности. Когато имаме работа с нещо, което е балансирано, то съдържа и двете полярности. Знаем, че медната плоча не е нищо повече от много атоми, които се държат заедно чрез своите полета за да създадат твърдата физическа материя.

В този случай медната пластина е с положителен поляритет. Можем да сравним това с магнит. Знаем, че магнитът има както положителна така и отрицателна страна. Можем да видим, че ако вземем два магнита и насочим едни и същи полюси един към друг те ще се отблъскват. Ако трябва да обърнем един от магнитите, така че да имаме работа с положителната страна на единия магнит и отрицателната страна на другия, магнитите ще намерят баланс и ще се слепят.

магнити - полюси

От метал до нано

Когато погледнем парче медна жица в първоначалното и състояние ще кажем, че има положителен заряд. Когато загреем медта външните слоеве ще преминат от твърдо състояние в течност последвано от газ и след това ще започнат да се отделят и освобождават от себе си. След като това се случи полярността на нано частиците се променя от положителна към отрицателна.

Какво се случва, когато въведем положително и отрицателно? Те се държат заедно! Това, което получаваме е медна жица, която има положителен заряд с отрицателно заредени наночастици, залепени по нея. Ще видим първия слой да се придържа към медната жица, защото имаме работа с положителна жица и отрицателна нано частица, но вторият слой и всеки следващ слой няма да се докосват.

Външните слоеве на медта ще се нагреят до степента, в която ще започнат да се отделят, ще променят полярността си и ще се придържат към оригиналната плоча.

Също така виждаме, че частиците се привличат обратно към медната плоча и в същото време техните подобни отрицателни полярности се отблъскват една друга и създават правилна решетка.

Нано частици, които си взаимодействат в най-горния слой на медта
Медна пластина и нано покритие

Всички тези наночастици са с отрицателна полярност и както магнит те ще се отблъскват една от друга. Въпреки това тъй като медната жица има по-силно гравитационно поле от отделните наночастици всички те ще бъдат изтеглени към медта. Това, което в крайна сметка получаваме е слой след слой от наночастици, които се привличат от жицата, но се отблъскват една от друга.

Нано покрита медна плоча и поток на магнитно и гравитационни полета

От ляво на снимката се вижда твърда медна жица с нано слоеве от външната страна, а между тези слоеве има поток от плазмени магнитни и гравитационни полета. Сега имаме супер проводник, който може да предава без съпротивление.

Нано покрита медна намотка

Когато използваме електричество имаме работа с обмен на електрон от един атом на друг и този обмен в материята създава топлина. За да изпратим много електрони по жицата с висока скорост ще създадем много топлина и след това трябва да охладим компонентите. Поради това се изразходват много ресурси за намаляване на температурата до степен в която това не е фактор. При нано покрит проводник това не е проблем, защото нанослоевете са силно изолиращи за електронния поток. Нано покритата мед е черна на цвят. Това са между 30 000 – 40 000 слоя наночастици.

Когато гледаме на това от гледна точка на магнитни и гравитационни полета всяка една от тези нано частици е позиционирана от собствените си полета. Не трябва да се забравя че тук става въпрос за полета, а не за самите наночастици. Масивите от физически частици могат да се разглеждат като контейнери докато дефинираните от тях полета са това, което използваме от контейнера.

Например ако искаме да изпием чаша вода намерението би било да консумираме водата и да оставим чашата тъй като тя е само контейнерът, който държи водата. В този случай водата ще представлява магнитно и гравитационните полетата докато чашата ще представлява физическите наночастици.

Тези наночастици също привличат околните полета и след това ги връщат обратно. Всички физически материали около тези нано частици също имат свои собствени полета следователно наночастиците поемат своите полета и ги връщат обратно създавайки постоянен обмен.

Общ преглед

Сега разбираме, че наночастиците са отделни атоми от техния първоначален източник, които вече не са свързани един с друг. Те обикновено са смес от оксиди на метала и някои слоеве въглерод/графен. Използваме ги за полетата, които създават. Техните полета привличат и отблъскват други околни полета чрез разликите или градиентите в магнитното/гравитационното поле. Това има пряка връзка с производството на GANS наночастици.

Каква е връзката между GANS и наночастиците?

Медна плоча с наночастици, които се отделят

Когато погледнем медната плоча виждаме, че имаме физическа мед, която привлича своите противоположни нано частици поради това че те влизат в баланс с физическата мед. За да създадем GANS наночастици трябва да освободим слоевете с нано покритие от физическата медна плоча.

В текущата масова наука имаме тенденция да използваме сила за да разделим нещата тъй като не знаем как да работим с гравитацията, но използвайки разбирането за физиката на плазмата вече знаем как да привлечем една частица към друга използвайки техните полета. Вместо да изтласкаме нано покритието ще използваме други околни полета за да го привлечем от плочата.

Когато потопим металните плочи с нано покритие в разтвор на солена вода нано частиците намират баланс и се освобождават от плочите. Когато това се случи те взаимодействат с полетата, които вече са във водата от H2O до всички елементи, които вече са във водата. Ако имате друга медна плоча (без нано покритие) от другата страна на контейнера ще получите H2O и Cu.

Тъй като нано частиците се освобождават във водата техните полета взаимодействат с всички полета във водата и резултатът е балансирано поле, което създава това, което е известно като GANS (мултифункционални наночастици). Можем да създадем безкрайно много различни условия за да създадем различни комбинации от полета, които на свой ред създават различни видове GANS.

Нано частиците като проводник

Когато става въпрос за използване на нано частици като проводник трябва да се върнем към въртенето, което е свързано с полетата на отделните нано частици. Когато погледнем фигурата по-долу (ляво) виждаме, че нано частиците привличат полета навътре и след това ги избутват обратно.

А що се отнадя до GANS наночастици те работят повече както миниатюрни слънца. Те излъчват своите полета навън като слънце. Частиците GANS възпроизвеждат физическото слънце, където полетата, които излъчват биха били лъчите на светлината изпращани във Вселената. Когато комбинираме GANS и неговите полета с нано частиците виждаме, че нано частиците поемат полетата на GANS и го предават като сигнал.

На следващите снимки (ляво) се вижда, че когато наночастиците (черно) взаимодействат с полето GANS (синьо), полетата на нано частиците започват да излъчват отново полетата GANS. На снимката в дясно се вижда как полетата на една частица GANS могат да генерират множество полета надолу по линия на нано материал, тъй като всички те са взаимосвързани.

GANS изпраща полета навън и нано частиците ги засмукват и ги връщат обратно. В този случай GANS е източникът на енергия, а нано частиците са проводниците, които предават полетата на GANS там, където искаме да ги изпратим.

На следващата снимка ще видите линия с нанопокритие на която сме приложили GANS CuO към лявата страна след това полетата се улавят от околните наночастици и след това полетата се споделят по линията. Нано покритието е излъчвател на хармонични полета и се настройва според всичко с което влезе в контакт.

Наночастиците са съществена част от производството на устройства, които са базирани на плазма, като се използва разбирането. Тези частици се използват за предаване на полета, преструктуриране на полета и имат голямо разнообразие от приложения включително безплатна енергия, транспорт, здравеопазване, хранителни приложения и много други.

Прочети още: Какво е GANS?

Прочети още: Плазма – новата наука!

Tags :
Наука

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социалните медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за използването на нашия сайт с нашите партньори в социалните медии, рекламата и анализа. View more
Cookies settings
Приемам
Политика за поверителност и бисквитки
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive

Кои сме ние

Нашата уеб страница е: https://skylab.bg

А.   Въведение

 1. Поверителността на посетителите на нашия уебсайт е много важна за нас и ние се ангажираме да я пазим. Тази политика обяснява какво правим с личната ви информация.
 2. Съгласието за използването на бисквитките в съответствие с условията на тази политика при първото посещение на нашия уебсайт ни позволява да използваме бисквитки всеки път, когато посещавате нашия уебсайт.

Б. Как събираме вашите лични данни

Следните видове лична информация могат да се събират, съхраняват и използват:
 1. Информация за вашия компютър, включително вашия IP адрес, географско местоположение, тип и версия на браузъра и операционна система.
 2. Информация за вашите посещения и използване на този уебсайт, включително източника на реферала, продължителността на посещението, изгледите на страниците и навигационните пътеки към уебсайта.
 3. Информация, която въвеждате, когато се регистрирате в нашия уебсайт, например вашия имейл уебсайт.
 4. Информация, която въвеждате, когато създавате профил на нашия уебсайт. Например вашето име, снимки на профили, пол, рожден ден, статус на връзката, интереси и хобита, подробности за образованието и подробности за заетостта.
 5. Информация, която въвеждате, за да настроите абонамент за нашите имейли и / или бюлетини.
 6. Информация, която се генерира при използване на нашия уебсайт, включително кога, колко често и при какви обстоятелства го използвате.
 7. Информация, свързана с всичко, което купувате, услуги, които използвате или транзакция, която извършвате чрез нашия уебсайт, която включва вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и данни за кредитна карта.
 8. Информация, която публикувате на нашия уебсайт с намерение да я публикуваме в интернет.
 9. Всяка друга лична информация, която ни изпращате.

В. Използване на лична информация

Личната информация, предоставена ни чрез нашия уебсайт, ще бъде използвана за целите, посочени в настоящата политика или на съответните страници на уебсайта. Можем да използваме вашата лична информация за следното:
 1. Администриране на нашия уебсайт и бизнес
 2. Персонализиране на нашия уебсайт за вас
 3. Активиране на използването на услугите, достъпни на нашия уебсайт
 4. Изпращаме ви стоки, закупени чрез нашия уебсайт
 5. Доставка на услуги, закупени чрез нашия уебсайт
 6. Изпращане на извлечения, фактури и напомняния за плащания и събиране на плащания от вас.
 7. Изпращане на маркетингови търговски съобщения
 8. Изпращане на имейл известия, които сте поискали специално.
 9. Изпращаме ви нашия имейл бюлетин, ако сте се регистрирали за него (можете да се отпишете по всяко време).
 10. Изпращаме ви маркетингови комуникации, свързани с нашия бизнес или бизнеса на трети страни, които смятаме, че могат да ви представляват интерес.
 11. Предоставяне на трета страна на статистическа информация за нашите потребители.
 12. Справяне със запитвания и оплаквания, отправени от или за вас във връзка с нашия уебсайт
 13. Запазване на нашия уебсайт сигурен и предотвратяване на измами.
 14. Проверка на спазването на условията и реда, регулиращи използването на нашия уебсайт.
 15. Други приложения.
 • Ако изпратите лична информация за публикуване на нашия уебсайт, ние ще публикуваме и използваме по друг начин тази информация в съответствие с лиценза, който ни предоставяте.
 • Вашите настройки за поверителност могат да се използват за ограничаване публикуването на вашата информация на нашия уебсайт и могат да бъдат коригирани с помощта на контроли за поверителност на уебсайта.
 • Без вашето изрично съгласие няма да предоставяме вашата лична информация на която и да е трета страна за техния директен маркетинг или на която и да е трета страна.

Г. Разгласяване на лична информация

Можем да разкрием вашата лична информация на всеки от нашите служители, застрахователи, професионални съветници, агенти, доставчици или подизпълнители, както е разумно необходимо за целите, определени в настоящата политика. Можем да разкрием вашата лична информация на всеки член от нашата група дружества (това означава нашите дъщерни дружества, крайният ни холдинг и всички негови дъщерни дружества), както е разумно необходимо за целите, определени в настоящата политика. Можем да разкрием вашата лична информация: 1. доколкото ни се изисква от закона по закон; 2. във връзка с текущи или бъдещи съдебни производства; 3. с цел установяване, упражняване или защита на нашите законни права (включително предоставяне на информация на други с цел предотвратяване на измами и намаляване на риска); 4. на купувача (или бъдещия купувач) на всеки бизнес или актив, който продаваме (или обмисляме); и 5. на всяко лице, за което ние основателно вярваме, че може да подаде молба до съд или друг компетентен орган за разкриване на тази лична информация, когато според наше разумно мнение такъв съд или орган е разумно вероятно да разпореди разкриването на тази лична информация. С изключение на предвиденото в настоящата политика, няма да предоставяме вашата лична информация на трети страни.

Д. Международни трансфери на данни

1. Информацията, която събираме, може да се съхранява, обработва и прехвърля между която и да е от страните, в които работим, за да ни позволи да използваме информацията в съответствие с настоящата политика. 2. Информацията, която събираме, може да бъде прехвърлена в следните държави, които нямат закони за защита на данните, еквивалентни на действащите в Европейското икономическо пространство: Съединените американски щати, Русия, Япония, Китай и Индия. 3. Личната информация, която публикувате на нашия уебсайт или предоставяте за публикуване на нашия уебсайт, може да бъде достъпна, чрез интернет, по целия свят. Не можем да предотвратим използването или злоупотребата с такава информация от други лица. 4. Изрично се съгласявате с прехвърлянето на лична информация, описана в този раздел Д.

Е. Запазване на лична информация

1. В този раздел Е са изложени нашите политики и процедура за запазване на данни, които са предназначени да гарантират спазването на нашите законови задължения по отношение на запазването и изтриването на лична информация. 2. Личната информация, която обработваме за каквато и да е цел или цел, не се съхранява по-дълго, отколкото е необходимо за тази цел или тези цели. 3. Независимо от другите разпоредби на настоящия раздел Е, ние ще запазим документи (включително електронни документи), съдържащи лични данни: а. до степента, в която се изисква от нас по закон; б. ако смятаме, че документите могат да бъдат от значение за всички текущи или бъдещи съдебни производства; и в. с цел установяване, упражняване или защита на нашите законни права (включително предоставяне на информация на други лица с цел предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск).

Ж. Сигурност на личните ви данни

1. Ще предприемем разумни технически и организационни предпазни мерки, за да предотвратим загубата, злоупотребата или промяната на личната ви информация. 2. Ние ще съхраняваме цялата лична информация, която предоставяте, на нашите сигурни (защитени с парола и защитна стена) сървъри. 3. Всички електронни финансови транзакции, сключени чрез нашия уебсайт, ще бъдат защитени от технология за криптиране. 4. Признавате, че предаването на информация по интернет е по своята същност несигурно и не можем да гарантираме сигурността на данните, изпратени по интернет. 5. Вие носите отговорност за запазване на поверителна паролата, която използвате за достъп до нашия уебсайт; по никакъв повод няма да ви питаме за вашата парола (освен когато влизате в нашия уебсайт).

З. Изменения

Можем да актуализираме тази политика от време на време, като публикуваме нова версия на нашия уебсайт. Трябва да проверявате тази страница от време на време, за да сте сигурни, че разбирате всички промени в тази политика. Можем да ви уведомим за промени в тази политика по имейл или чрез системата за лични съобщения на нашия уебсайт.

И. Вашите права

Можете да ни инструктирате да ви предоставим всяка лична информация, която държим за вас; предоставянето на такава информация ще бъде предмет на следното: 1. плащането на такса 2. предоставянето на подходящи доказателства за вашата самоличност (за тази цел, ние обикновено приемаме фотокопие на вашия паспорт, заверено от нотариус, плюс оригинално копие на сметката за комунални услуги, показваща данни които удостоверяват вашата самоличност). Можем да откажем лична информация, която поискате, до степента, разрешена от закона. Можете да ни инструктирате по всяко време да не обработваме вашата лична информация за маркетингови цели (това става като изпратите електронно съобщение до нашия имейл адрес от имейл адреса с който сте регистрирани в нашата уеб страница). На практика обикновено или изрично се съгласявате предварително с използването на личната ви информация за маркетингови цели, или ние ще ви предоставим възможност да се откажете от използването на вашата лична информация за маркетингови цели.

Й. Уебсайтове на трети страни

Нашият уебсайт включва хипервръзки към и подробности за уебсайтове на трети страни. Ние нямаме контрол върху и не носим отговорност за политиките за поверителност, информацията и практиките на трети страни.

К. Актуализиране на информация

Моля, уведомете ни дали личната информация, която държим за вас, трябва да бъде коригирана или актуализирана.

Л. Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки. „Бисквитката“ е файл, съдържащ идентификатор (низ от букви и цифри), който се изпраща от уеб сървър до уеб браузър и се съхранява от браузъра. След това идентификаторът се изпраща обратно на сървъра всеки път, когато браузърът поиска страница от сървъра. Бисквитките могат да бъдат или „постоянни“ бисквитки, или „временни“ бисквитки: постоянната „бисквитка“ ще се съхранява от уеб браузър и ще остане валидна до зададената й дата на изтичане, освен ако не бъде изтрита от потребителя преди датата на изтичане; временната бисквитка, от друга страна, изтича в края на сесията на потребителя, когато уеб браузърът е затворен. Бисквитките обикновено не съдържат никаква информация, която идентифицира лично потребителя, но личната информация, която съхраняваме за вас, може да бъде свързана с информацията, съхранявана и получена от бисквитките. Ние използваме само временни бисквитки (за сесия) / постоянни бисквитки на нашия уебсайт. 1. Имената на бисквитките, които използваме на нашия уебсайт, и целите, за които се използват, са посочени по-долу: а. използваме Google Analytics,Adwords и Facebook Pixel на нашия уебсайт, за да разпознаем компютър, когато потребител, посещава уебсайта / проследяват потребители, докато навигират в уебсайта / дават възможност за използване на кошница за пазаруване в уебсайта / подобряване на използваемостта на уебсайта / анализиране на използването на уебсайта / администриране на уебсайта / предотвратяване на измами и подобряване на сигурността на уебсайта / персонализиране на уебсайта за всеки потребител / целеви реклами, които могат да бъдат от особен интерес за конкретни потребители / описване на цел (и); 2. Повечето браузъри ви позволяват да откажете да приемате бисквитки – например: а. в Internet Explorer (версия 10) можете да блокирате бисквитките, като използвате настройките за отмяна на бисквитките, които са достъпни, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции за интернет“, „Поверителност“ и след това „Разширени“; б. в Firefox (версия 24) можете да блокирате всички бисквитки, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции“, „Поверителност“, изберете „Използване на персонализирани настройки за история“ от падащото меню и премахнете отметка „Приемане на бисквитки от сайтове“; и в. в Chrome (версия 29) можете да блокирате всички бисквитки, като отворите менюто „Персонализирайте и контролирайте“ и кликнете върху „Настройки“, „Покажи разширени настройки“ и „Настройки на съдържанието“ и след това изберете „Блокиране на сайтове от настройка на всякакви данни “В заглавието„ Бисквитки “. Блокирането на всички бисквитки ще има отрицателно въздействие върху използваемостта на много уебсайтове. Ако блокирате бисквитките, няма да можете да използвате всички функции на нашия уебсайт. 3. Можете да изтриете бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър – например: а. в Internet Explorer (версия 10) трябва ръчно да изтриете файлове с бисквитки (можете да намерите инструкции за това на http://support.microsoft.com/kb/278835); б. в Firefox (версия 24) можете да изтриете бисквитките, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции“ и „Поверителност“, след това изберете „Използване на персонализирани настройки за история“, щракнете върху „Покажи бисквитки“ и след това щракнете върху „Премахване на всички бисквитки“ ; и в. в Chrome (версия 29) можете да изтриете всички бисквитки, като отворите менюто „Персонализиране и контрол“ и кликнете върху „Настройки“, „Покажи разширени настройки“ и „Изчистване на данните за сърфиране“ и след това изберете „Изтриване на бисквитки и друг сайт и плъгин данни “, преди да кликнете върху„ Изчистване на данните за сърфиране “. 4. Изтриването на бисквитки ще има отрицателно въздействие върху използваемостта на много уебсайтове. Последна актуализация: 18.11.2022 г.
Save settings