Как да си направим заредена вода и как да я използваме?

Скорошни публикации
Имате въпроси?

Не се колебайте да ги зададете!

Всеки е чувал че водата има памет. Какво всъщност означава това?

Вече има много проучвания и доказателства за това, че водата притежава свойства, които надхвърлят рамките на чистата химия. Тя има свойството да съхранява информация. Водата има способността да запазва информацията, независимо дали тя е положителна или отрицателна. Когато водата е подложена на външно въздействие (ток, микровълни, безжичен интернет и др.), тя попива информацията и променя структурата си. Тъй като записва нова информация, водата придобива нови свойства, но химичният и състав остава непроменен. Структурата на водата е много по-важна от химичния състав.

молекула на водата

Структурата на водата означава как са организирани нейните молекули. Водните молекули се обединяват в групи, които се наричат клъстери. Учените теоретизират, че тези клъстери работят като клетки от памет от определен вид, в които водата записва цялата история на връзката си със света, сякаш на магнитна лента.

След като се замрази, тя може да се наблюдава под микроскоп, където ще се видят най-различни по форма кристали. Фотографиите направени под микроскоп, показват, че под въздействието на положителни вибрации водата образува красиви ледени кристали, докато негативните влияния, създават хаотични фигури. Японският изследовател Масару Емото от години прави експерименти с водата, като я излага на музика, на реч, на картини, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд, след което фотографира замразените капчици вода подложени на експеримента и резултатите са удивителни.

кристал на вода 1

Например водата, на която е показан надпис с думата “Любов” (залепен на бутилката или поставен под нея) е със съвършена структура на кристалната решетка. Кристалът на Любовта е с правилна шест-лъчева звезда. От недрата на земята извира идеално структурирана вода, която не е информационно замърсена. В природата, реките и ручеите текат по плавно извити русла и тази вода има красива кристална решетка.

Но във водопроводната мрежа водата многократно завива под прав ъгъл. След всеки ъгъл нейната структура все повече и повече се разрушава. Кристалите на тази вода са с различна форма, но всички са деформирани. Във водопроводите на градовете водата се движи в затворен цикъл. След химичната обработка и филтри, тя пак се връща в домовете ни, съхранявайки спомена за химикалите. Но още по-лошо е информационното замърсяване на водата при протичането и през тръбите край хиляди домове, от където водата попива цялата негативна енергия, като злоба, завист, стрес и др. След всичко това, тя вече е енергийно замърсена и не е добре да попадне в организма ни.

След като вече знаем това, можем да разберем че всяка секунда абсорбираме различни видове енергия тъй като водата присъства и в нашите тела от 55% до 75%. Освен това организма използва абсорбиращото свойството на водата за да изхвърля излишната или отрицателната енергия чрез урината, потта и сълзите. (това на което ние казваме токсин тежки метали и др.)

Наблюдение

На 18.01.2021 и 19.01.2021г. в гр. София беше извършено микроскопско наблюдение на вода. За целта бяха подготвени проби от контрола на водата и вода, която е заредена с Extra Health GANS. За наблюдението избрахме вода от извор N1 Горна баня, България. Водата от Извор N1 Горна баня е ниско минерализирана трапезна вода за ежедневна употреба. Картината на контролната проба показва умерени включвания и загатнати флорални кристализации, които са типични за повечето изворни води в България. Основните и физико-химични показатели са рН 9.90; електропроводимост 169 µs/cm и обща минерализация 142 mg/l.

Вода – контрола (не е заредена с GANS)
Вода която е заредена с Extra Heath GANS
Вода – заредена с Extra Heath GANS

Както се вижда от снимките, информацията и енергията, които се съдържат в плазмата на Extra Health GANS, променят структурата на водата радикално в положителна посока. Активизират всички минерали, включени по естествен път в нея и придават на заредената вода принципно нови качества. Също така можем да констатираме формирането на мощни полеви информационни и енергийни структури, които могат да имат силно и бързо положително въздействие върху човешкия организъм.

Няколко думи от Иван Тодоров

Иван Тодоров
Експерт – оператор по сложни
информационни системи, независим изследовател на водата

Когато преди време направихме микроскопско заснемане на вода, заредена с продуктите на SKYLAB INDUSTRIES, наблюдавайки изображенията възникна естествено въпроса – „Какво всъщност означава всичко това?“ Затова сметнах за уместно да дам някои разяснения.

От многогодишните ми изследвания на водата съм стигнал до няколко категорични извода – водата има памет за всяко съприкосновение на човека с нея, за всяко събитие, на което е свидетел, и за всяко вещество, докоснало нейната повърхност. Нещо повече, тя може да ни покаже чрез образи и картини дори каква е същностната природа на веществото, с което е влязла в съприкосновение. Ще дам прост пример.

Помолих колегите от SKYLAB INDUSTRIES да създадат GANS, който е изработен въз основа на пчелен прашец, който съдържа множество полезни за човека микро и макроелементи. Пчелите внимателно и търпеливо събират цветния прашец, като отлично знаят при кой цвят да отидат в най-подходящото за събиране време. Старателно складират на задните си крачка прашеца докато достигне определено тегло, след което бързо го транспортират до кошера, за да бъде преработен в така обичания от всички нас медец… Нека погледнем.

На Снимка 1 и 2 може да видите какво се случи с водата след като поставихме този GANS до нея.

Снимка 1. Пчелите обикалят цвят след цвят
Снимка 2. За да направят цветен прашец!

Интересно, нали. Нека ви покажа нещо друго.

Ако погледнем контролната вода преди добавянето на Extra Health GANS, ще видим не особено впечатляваща картина на естествените включвания във водата. Но ето какво се случва след добавянето на информацията и енергията носени от GANS. Всички включвания се пренареждат в мощни хармонични структури и засияват с ярка енергия. Явлението се обяснява просто по Закона за подобието – хармоничните структури пораждат хармонични процеси в средата, в която се разгръщат.

Вода която не е заредена с GANS
Преди GANS
Вода която е заредена с GANS
След GANS

Човешкото тяло е съставено над 70 % от вода. Затова преносът на хармоничната информация и силна енергия в него са в състояние за броени минути да променят общото му здравословно състояние към по-добро. Както показа изследване което направихме, а именно наблюдение на капка жива кръв при 7 души доброволци, 20 минути след приема на чаша вода, заредена с Extra Health GANS, при всички настъпи осезаема и видима промяна – изчезнаха тромбоцитни и еритроцитни агрегации, силно намаляха кръвните клетки с деформирани мембрани, подобри се подвижността (реологията) и виталността на наблюдаваните клетки. Видно бе и активното отделяне на отработени вещества и токсини в кръвната плазма, което е доказателство за мощно активиране на процес на очистване на организма от токсини.

От опит мога да споделя, че не са никак много продуктите в нашия свят, които могат да провокират толкова бърз и динамичен процес на промяна в общото състояние на кръвта у човека. А там, където има хармония, има и добро здраве. Просто защото с помощта на подобни продукти човешкият организъм получава възможността добре да се храни и добре да се чисти на клетъчно ниво. В него се активират всички микро и макроелементи, метали и минерали, което дава възможност на организма да рестартира процесите на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление. По този начин ние може да се освободим от редица неразположения по най-естествения за нас начин – чрез качествена информация и силна енергия, доставени чрез заредената вода до всяка клетка в нашето тяло.

Как да заредим водата си с GANS?

GANS материалите не се консумират! Чрез тях може да зареждате водата, която пиете.

Всичко, което трябва да направите е да поставите бутилчицата с GANS наночастици до/в стъклен или пластмасов съд. Напълнете с вода. Оставете да престои така от 3 до 6 часа (желателно е бутилчицата с наночастици да не се маха от водата). Бутилчицата с GANS не се отваря!

Зареждане на вода с GANS

GANS нано частиците имат уникална способност да зареждат или енергизират водата, като променят нейната структура и свойства. Това се дължи на тяхната способност да взаимодействат с молекулите във водата и да ги променят в наномащаб.

Когато GANS нано частиците се добавят към водата те привличат и абсорбират енергията от околната среда, като я запазват и пренасят към водата. Това създава водна среда с по-висока енергийна вибрация и заредена с положителни електромагнитни полета.

С една бутилчица GANS може да зареждате 10л. вода наведнъж. Можете да консумирате такава вода ежедневно. Препоръчваме ви да използвате ниско минерализирана вода (изворна) или трапезна. Също така можете да консумирате водата без ограничения.

Освен да я консумираме, заредената с GANS нано частици вода може да бъде използвана и за външно приложение.

Готвене със заредена вода с GANS
Приготвяне на храна и напитки: Заредената с GANS вода може да се използва за приготвяне на храна и напитки. Това ще ви позволи да се насладите на ползите от нано частиците и вътрешно.
Измиване със заредена вода с GANS
Използване при почистване на кожата: Можете да използвате заредената вода за почистване на лицето и тялото. Тя може да помогне за хидратиране на кожата и намаляване на раздразненията.
Чистене със заредена вода с GANS
Използване при почистване на жилището: Можете да използвате заредената вода за почистване на жилището си. Тя може да помогне за по-добро почистване, защото има антибактериално действие.

Това са само някои от начините, по които можете да използвате заредената с GANS нано частици вода. Според нуждите и предпочитанията ви можете да експериментирате с различни начини на приложение и да откриете какво работи най-добре за вас.

Защо е необходимо да използваме GANS?

Да вземем за пример нашето тяло. То е изградено от множество клетки. За да функционират правилно тези клетки се нуждаят от енергията на различни елементи. Различните клетки използват енергията на различни минерали като калций, магнезий, фосфор, цинк и др. Когато тези клетки не получат нужната енергия се нарушава тяхната функция. Това води до нарушения в биохимичните процеси в тялото в следствие, на което се образуват болести. Благодарение на иновативната плазмена технология, вече можем да контролираме доставката на тези енергии към клетките без да се налага да приемаме различни храни, добавки или хапчета.

Консумирането на заредена вода с GANS нано частици е иновативен начин да се подобри качеството на водата, която пием и използваме за хидратацията на тялото. Тя предлага нови възможности за поддържане на здравословен начин на живот и подобряване на общото ни благополучие.

Това води до по-пълноценен живот обвързан с по-малко разходи и слага край на разхищението на природните ресурси.

Какво се случва когато използваме заредена вода с GANS?

Когато GANS нано частиците се поставят във вода, те взаимодействат с молекулите в нея променяйки техните свойства. Това води до формиране на структурирана и високо енергизирана вода. Тези промени в структурата на водата я правят по-лека, по-плътна и по-активна.

Заредената с GANS нано частици вода има способността да прониква по-ефективно в клетките и тъканите на тялото, като доставя необходимите хранителни вещества и влага. Тя подпомага клетъчните процеси и подобрява общото здравословно състояние.

Като резултат GANS заредената вода има положителен ефект върху енергията, хидратацията и общото благополучие на организма. Тя представлява естествено средство за поддържане на баланса в организма и оптимално функциониране на клетките.

Тъй като GANS технологията е базирана изцяло на магнитно-гравитационен принцип GANS материалите са безвредни и нямат странични ефекти, защото клетките в тялото привличат точно толкова енергия, от колкото се нуждаят.

Изтеглете безплатно нашата PDF книжка: Как да си направим заредена вода и как да я използваме

Tags :
Любопитно

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социалните медии и да анализираме трафика си. Също така споделяме информация за използването на нашия сайт с нашите партньори в социалните медии, рекламата и анализа. View more
Cookies settings
Приемам
Политика за поверителност и бисквитки
Privacy & Cookies policy
Cookie nameActive

Кои сме ние

Нашата уеб страница е: https://skylab.bg

А.   Въведение

 1. Поверителността на посетителите на нашия уебсайт е много важна за нас и ние се ангажираме да я пазим. Тази политика обяснява какво правим с личната ви информация.
 2. Съгласието за използването на бисквитките в съответствие с условията на тази политика при първото посещение на нашия уебсайт ни позволява да използваме бисквитки всеки път, когато посещавате нашия уебсайт.

Б. Как събираме вашите лични данни

Следните видове лична информация могат да се събират, съхраняват и използват:
 1. Информация за вашия компютър, включително вашия IP адрес, географско местоположение, тип и версия на браузъра и операционна система.
 2. Информация за вашите посещения и използване на този уебсайт, включително източника на реферала, продължителността на посещението, изгледите на страниците и навигационните пътеки към уебсайта.
 3. Информация, която въвеждате, когато се регистрирате в нашия уебсайт, например вашия имейл уебсайт.
 4. Информация, която въвеждате, когато създавате профил на нашия уебсайт. Например вашето име, снимки на профили, пол, рожден ден, статус на връзката, интереси и хобита, подробности за образованието и подробности за заетостта.
 5. Информация, която въвеждате, за да настроите абонамент за нашите имейли и / или бюлетини.
 6. Информация, която се генерира при използване на нашия уебсайт, включително кога, колко често и при какви обстоятелства го използвате.
 7. Информация, свързана с всичко, което купувате, услуги, които използвате или транзакция, която извършвате чрез нашия уебсайт, която включва вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес и данни за кредитна карта.
 8. Информация, която публикувате на нашия уебсайт с намерение да я публикуваме в интернет.
 9. Всяка друга лична информация, която ни изпращате.

В. Използване на лична информация

Личната информация, предоставена ни чрез нашия уебсайт, ще бъде използвана за целите, посочени в настоящата политика или на съответните страници на уебсайта. Можем да използваме вашата лична информация за следното:
 1. Администриране на нашия уебсайт и бизнес
 2. Персонализиране на нашия уебсайт за вас
 3. Активиране на използването на услугите, достъпни на нашия уебсайт
 4. Изпращаме ви стоки, закупени чрез нашия уебсайт
 5. Доставка на услуги, закупени чрез нашия уебсайт
 6. Изпращане на извлечения, фактури и напомняния за плащания и събиране на плащания от вас.
 7. Изпращане на маркетингови търговски съобщения
 8. Изпращане на имейл известия, които сте поискали специално.
 9. Изпращаме ви нашия имейл бюлетин, ако сте се регистрирали за него (можете да се отпишете по всяко време).
 10. Изпращаме ви маркетингови комуникации, свързани с нашия бизнес или бизнеса на трети страни, които смятаме, че могат да ви представляват интерес.
 11. Предоставяне на трета страна на статистическа информация за нашите потребители.
 12. Справяне със запитвания и оплаквания, отправени от или за вас във връзка с нашия уебсайт
 13. Запазване на нашия уебсайт сигурен и предотвратяване на измами.
 14. Проверка на спазването на условията и реда, регулиращи използването на нашия уебсайт.
 15. Други приложения.
 • Ако изпратите лична информация за публикуване на нашия уебсайт, ние ще публикуваме и използваме по друг начин тази информация в съответствие с лиценза, който ни предоставяте.
 • Вашите настройки за поверителност могат да се използват за ограничаване публикуването на вашата информация на нашия уебсайт и могат да бъдат коригирани с помощта на контроли за поверителност на уебсайта.
 • Без вашето изрично съгласие няма да предоставяме вашата лична информация на която и да е трета страна за техния директен маркетинг или на която и да е трета страна.

Г. Разгласяване на лична информация

Можем да разкрием вашата лична информация на всеки от нашите служители, застрахователи, професионални съветници, агенти, доставчици или подизпълнители, както е разумно необходимо за целите, определени в настоящата политика. Можем да разкрием вашата лична информация на всеки член от нашата група дружества (това означава нашите дъщерни дружества, крайният ни холдинг и всички негови дъщерни дружества), както е разумно необходимо за целите, определени в настоящата политика. Можем да разкрием вашата лична информация: 1. доколкото ни се изисква от закона по закон; 2. във връзка с текущи или бъдещи съдебни производства; 3. с цел установяване, упражняване или защита на нашите законни права (включително предоставяне на информация на други с цел предотвратяване на измами и намаляване на риска); 4. на купувача (или бъдещия купувач) на всеки бизнес или актив, който продаваме (или обмисляме); и 5. на всяко лице, за което ние основателно вярваме, че може да подаде молба до съд или друг компетентен орган за разкриване на тази лична информация, когато според наше разумно мнение такъв съд или орган е разумно вероятно да разпореди разкриването на тази лична информация. С изключение на предвиденото в настоящата политика, няма да предоставяме вашата лична информация на трети страни.

Д. Международни трансфери на данни

1. Информацията, която събираме, може да се съхранява, обработва и прехвърля между която и да е от страните, в които работим, за да ни позволи да използваме информацията в съответствие с настоящата политика. 2. Информацията, която събираме, може да бъде прехвърлена в следните държави, които нямат закони за защита на данните, еквивалентни на действащите в Европейското икономическо пространство: Съединените американски щати, Русия, Япония, Китай и Индия. 3. Личната информация, която публикувате на нашия уебсайт или предоставяте за публикуване на нашия уебсайт, може да бъде достъпна, чрез интернет, по целия свят. Не можем да предотвратим използването или злоупотребата с такава информация от други лица. 4. Изрично се съгласявате с прехвърлянето на лична информация, описана в този раздел Д.

Е. Запазване на лична информация

1. В този раздел Е са изложени нашите политики и процедура за запазване на данни, които са предназначени да гарантират спазването на нашите законови задължения по отношение на запазването и изтриването на лична информация. 2. Личната информация, която обработваме за каквато и да е цел или цел, не се съхранява по-дълго, отколкото е необходимо за тази цел или тези цели. 3. Независимо от другите разпоредби на настоящия раздел Е, ние ще запазим документи (включително електронни документи), съдържащи лични данни: а. до степента, в която се изисква от нас по закон; б. ако смятаме, че документите могат да бъдат от значение за всички текущи или бъдещи съдебни производства; и в. с цел установяване, упражняване или защита на нашите законни права (включително предоставяне на информация на други лица с цел предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск).

Ж. Сигурност на личните ви данни

1. Ще предприемем разумни технически и организационни предпазни мерки, за да предотвратим загубата, злоупотребата или промяната на личната ви информация. 2. Ние ще съхраняваме цялата лична информация, която предоставяте, на нашите сигурни (защитени с парола и защитна стена) сървъри. 3. Всички електронни финансови транзакции, сключени чрез нашия уебсайт, ще бъдат защитени от технология за криптиране. 4. Признавате, че предаването на информация по интернет е по своята същност несигурно и не можем да гарантираме сигурността на данните, изпратени по интернет. 5. Вие носите отговорност за запазване на поверителна паролата, която използвате за достъп до нашия уебсайт; по никакъв повод няма да ви питаме за вашата парола (освен когато влизате в нашия уебсайт).

З. Изменения

Можем да актуализираме тази политика от време на време, като публикуваме нова версия на нашия уебсайт. Трябва да проверявате тази страница от време на време, за да сте сигурни, че разбирате всички промени в тази политика. Можем да ви уведомим за промени в тази политика по имейл или чрез системата за лични съобщения на нашия уебсайт.

И. Вашите права

Можете да ни инструктирате да ви предоставим всяка лична информация, която държим за вас; предоставянето на такава информация ще бъде предмет на следното: 1. плащането на такса 2. предоставянето на подходящи доказателства за вашата самоличност (за тази цел, ние обикновено приемаме фотокопие на вашия паспорт, заверено от нотариус, плюс оригинално копие на сметката за комунални услуги, показваща данни които удостоверяват вашата самоличност). Можем да откажем лична информация, която поискате, до степента, разрешена от закона. Можете да ни инструктирате по всяко време да не обработваме вашата лична информация за маркетингови цели (това става като изпратите електронно съобщение до нашия имейл адрес от имейл адреса с който сте регистрирани в нашата уеб страница). На практика обикновено или изрично се съгласявате предварително с използването на личната ви информация за маркетингови цели, или ние ще ви предоставим възможност да се откажете от използването на вашата лична информация за маркетингови цели.

Й. Уебсайтове на трети страни

Нашият уебсайт включва хипервръзки към и подробности за уебсайтове на трети страни. Ние нямаме контрол върху и не носим отговорност за политиките за поверителност, информацията и практиките на трети страни.

К. Актуализиране на информация

Моля, уведомете ни дали личната информация, която държим за вас, трябва да бъде коригирана или актуализирана.

Л. Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки. „Бисквитката“ е файл, съдържащ идентификатор (низ от букви и цифри), който се изпраща от уеб сървър до уеб браузър и се съхранява от браузъра. След това идентификаторът се изпраща обратно на сървъра всеки път, когато браузърът поиска страница от сървъра. Бисквитките могат да бъдат или „постоянни“ бисквитки, или „временни“ бисквитки: постоянната „бисквитка“ ще се съхранява от уеб браузър и ще остане валидна до зададената й дата на изтичане, освен ако не бъде изтрита от потребителя преди датата на изтичане; временната бисквитка, от друга страна, изтича в края на сесията на потребителя, когато уеб браузърът е затворен. Бисквитките обикновено не съдържат никаква информация, която идентифицира лично потребителя, но личната информация, която съхраняваме за вас, може да бъде свързана с информацията, съхранявана и получена от бисквитките. Ние използваме само временни бисквитки (за сесия) / постоянни бисквитки на нашия уебсайт. 1. Имената на бисквитките, които използваме на нашия уебсайт, и целите, за които се използват, са посочени по-долу: а. използваме Google Analytics,Adwords и Facebook Pixel на нашия уебсайт, за да разпознаем компютър, когато потребител, посещава уебсайта / проследяват потребители, докато навигират в уебсайта / дават възможност за използване на кошница за пазаруване в уебсайта / подобряване на използваемостта на уебсайта / анализиране на използването на уебсайта / администриране на уебсайта / предотвратяване на измами и подобряване на сигурността на уебсайта / персонализиране на уебсайта за всеки потребител / целеви реклами, които могат да бъдат от особен интерес за конкретни потребители / описване на цел (и); 2. Повечето браузъри ви позволяват да откажете да приемате бисквитки – например: а. в Internet Explorer (версия 10) можете да блокирате бисквитките, като използвате настройките за отмяна на бисквитките, които са достъпни, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции за интернет“, „Поверителност“ и след това „Разширени“; б. в Firefox (версия 24) можете да блокирате всички бисквитки, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции“, „Поверителност“, изберете „Използване на персонализирани настройки за история“ от падащото меню и премахнете отметка „Приемане на бисквитки от сайтове“; и в. в Chrome (версия 29) можете да блокирате всички бисквитки, като отворите менюто „Персонализирайте и контролирайте“ и кликнете върху „Настройки“, „Покажи разширени настройки“ и „Настройки на съдържанието“ и след това изберете „Блокиране на сайтове от настройка на всякакви данни “В заглавието„ Бисквитки “. Блокирането на всички бисквитки ще има отрицателно въздействие върху използваемостта на много уебсайтове. Ако блокирате бисквитките, няма да можете да използвате всички функции на нашия уебсайт. 3. Можете да изтриете бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър – например: а. в Internet Explorer (версия 10) трябва ръчно да изтриете файлове с бисквитки (можете да намерите инструкции за това на http://support.microsoft.com/kb/278835); б. в Firefox (версия 24) можете да изтриете бисквитките, като щракнете върху „Инструменти“, „Опции“ и „Поверителност“, след това изберете „Използване на персонализирани настройки за история“, щракнете върху „Покажи бисквитки“ и след това щракнете върху „Премахване на всички бисквитки“ ; и в. в Chrome (версия 29) можете да изтриете всички бисквитки, като отворите менюто „Персонализиране и контрол“ и кликнете върху „Настройки“, „Покажи разширени настройки“ и „Изчистване на данните за сърфиране“ и след това изберете „Изтриване на бисквитки и друг сайт и плъгин данни “, преди да кликнете върху„ Изчистване на данните за сърфиране “. 4. Изтриването на бисквитки ще има отрицателно въздействие върху използваемостта на много уебсайтове. Последна актуализация: 18.11.2022 г.
Save settings